Scroll Top

NIEUW: Automatisch leads opvolgen met Autopilot

autopilot

Wat is Leadinfo (ook weer)

leadgeneratie software

98% van de websitebezoekers laat geen enkel spoor na. Met leadgeneratie software van Leadinfo herken je anonieme websitebezoekers (bedrijven) en maak je van kijkers kopers. De software herkent niet alleen bedrijven, maar laat ook zien welke pagina’s op jouw website zijn bezocht. Een ideaal vertrekpunt voor leadgeneratie.

Leadinfo

Wat is Leadinfo Autopilot

De Autopilot is een spectaculaire uitbreiding van de software van Leadinfo. Het stelt jou in staat volledig geautomatiseerd die bedrijven te benaderen die jouw website hebben bezocht. Met Leadinfo Autopilot heb je de kracht om moeiteloos Leads op te volgen naar aanleiding van een websitebezoek. Neem de controle in handen door campagnes te bouwen en je leads er eenvoudig aan toe te voegen, zowel automatisch als handmatig.

De Autopilot koppel je aan je emailadres en je LinkedInprofiel hetgeen de automatische acties mogelijk maakt.

Dit is mogelijk met Leadinfo Autopilot:

  • Een e-mail automatisch verzenden
  • Een connectieverzoek automatisch sturen
  • Een LinkedIn-bericht automatisch verzenden (indien de lead een connectie is op LinkedIn)
  • Het LinkedIn-profiel automatisch bezoeken
  • De lead automatisch volgen op LinkedIn
  • Combineer al deze acties om je eigen campagne te bouwen.

Door de bovengenoemde acties te combineren, kun je je eigen campagne samenstellen bestaande uit een reeks van deze stappen, met inbegrip van een vertraging tussen de uitgevoerde stappen.

Bijvoorbeeld: Stuur een introductie e-mail op dag 1. Wacht twee dagen en stuur dan een verbindingsverzoek voor LinkedIn. Stuur na een week nog een opvolg e-mail met een aanbieding.

Stel je voor, software die automatisch bedrijven herkend die jouw website bezoeken en vervolgens deze automatisch opvolgen.

Autopilot uitgelegd

Conclusie

De retargeting capaciteit van de techreuzen met oa Google en Facebook Ads worden naar verwachting steeds minder effectief onder druk van de Europese Privacywetging.  Met de Autopilot van Leadinfo geef je weer een boost aan het effect van retargeting.
Autopilot is een enorme ondersteuning in de opvolging van leads. Benader volledig geautomatiseeerd bedrijven die er op je website geweest zijn.

Probeer Autopilot 14 dagen gratis uit

    Gerelateerde berichten