Scroll Top

Automatisch leads aanspreken met Leadbot

autopilot

Leadbot, de effectieve chatbot van leadinfo

Deze blog maakt onderdeel uit van een serie blogs waar we stilstaan bij Leadinfo. De effectieve tool waarmee je bedrijven (en ZZPers) herkent op je website. In een eerdere blog behandelden we de Autopilot van Leadinfo. Een tool waarmee je volledig geautomatiseerd opvolgcampagnes start richting de bedrijven die jouw website hebben bezocht. Een andere feature van Leadinfo is de Leadbot. Een chatbot met een indrukwekkende conversieratio.

Wat is Leadinfo (ook weer)

leadgeneratie software

98% van de websitebezoekers laat geen enkel spoor na. Met leadgeneratie software van Leadinfo herken je anonieme websitebezoekers (bedrijven/zzp-ers) en maak je van kijkers kopers. De software herkent niet alleen bedrijven, maar laat ook zien welke pagina’s op jouw website zijn bezocht. Een ideaal vertrekpunt voor leadgeneratie. De basis voor deze herkennig is een verrijkte database van bedrijven die ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel.

Leadinfo

Wat is Leadinfo Leadbot?

Leadbot is een popup gespreksvenster die verschijnt op je website indien er een bedrijf of zzp-er wordt herkend. De bot gebruikt direct naar keuze de naam van het bedrijf. En eventueel de plaats, telefoonnummer en e-mail om het gesprek met de bezoeker aan te gaan.
Tijdens een praktijktest in combinatie  met een Google Ads campagne blijkt dat de bezoeker bijna 3x zoveel voorkeur heeft voor de leadbot dan voor het contactformulier. Leadbot is dus een enorme boost voor de conversie van bijvoorbeeld een Google Ads campagne.

leadbot versus contactformulier

Hoe ziet de leadbot er uit?

Voor een belangrijk deel stel jezelf de weergave van de leadbot samen. Alle informatie die van het bedrijf bij de Kamer van Koophandel bekend is staat tot je beschikking. Dit stelt je in staat om bezoekers op je website gepersonaliseerd aan te spreken. Automatisch.

leadbot 1

leadbot 2

Conclusie

We kennen allemaal wel de popups die er op websites verschijnen en een poging doen om een chat op te starten.  Zelden worden ze bedient door echte mensen en zijn ze op een onpersoonlijke manier door AI aangestuurd. Logisch dat Leadbot veel effectiever is. Met Leadbot spreek je de bezoeker aan met informatie over de naam van zijn bedrijf, zijn vestigingsplaats. Het telefoonnnumer of het emailadres is al gevuld.

Probeer leadbot 14 dagen gratis uit

    Gerelateerde berichten