Scroll Top

Atarim. Medicijn tegen ping pong

atarim

Efficiënte communicatie is per definitie uitdagend. En als je als klant, eigenaar van een website, duidelijk wilt maken wat je aan je website aangepast wilt hebben, dan kan dat goed onder woorden te brengen best lastig zijn. Niet zelden ontstaat er een eindeloos ping pong spel van e-mails over hetzelfde onderwerp.
Atarim maakt een eind aan die hoofdpijn.

Wat is Atarim?

Vanaf 1 januari werken we bij ATsites Webdesign met Atarim. Een visuele hulp en samenwerkingstool om supportaanvragen te ondersteunen. Atarim is een tool die teams helpt om efficiënter samen te werken aan websiteprojecten. De tool biedt een aantal functies die het gemakkelijk maken om feedback te geven, taken te beheren en de voortgang van projecten te volgen. 

Hoe werkt Atarim?

Nadat we jouw website ons ons Atarim dashboard hebben toegevoegd en jouw gegevens hebben gekoppeld, ontvang je van ons een link.
Als je op deze link klikt opent jouw website zich in ons Atarim account. Je hoeft dus zelf niet een account aan te maken.

Aanwijzen en noteren

Vervolgens wijs je met je muis een onderdeeel van je webisite aan waarvan je een mutatie uitgevoerd wenst te hebben. Zie onderstaande afbeelding. Er onstaat een rood venster om het onderdeel en in het bijbehorende tekstvak beschrijf je jouw wensen.

 

 

Browse en Comment

Let op dat onder aan de pagina een schuifbutton aanwezig is met twee standen. Browse en Comment. Staat de button in de status Comment, dan kan je dus mutaties opgeven. Ben je klaar met een pagina, maar je wilt ook nog op een andere pagina opmerkingen plaatsen, dan verschuif je eerst de positie van Comment naar Browse. Je kiest vervolgens in je eigen menu de pagina waar je een aanpassing wenst en vervolgens verschuif je de button weer naar Comment.
Ingewikkelder is het niet.

De door jou ingetypte wensen en commentaren worden voor onze supportdesk direct zichtbaar en kunnen in behandeling worden genomen. Je wordt door middel van e-mail notificiaties op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden.

Conclusie

Ben jij klant bij ATsites Webdesign, of wil je dat worden, en je hebt regelmatig mutaties voor je website? Lever je wensen dan aan met het Atarim systeem.  Je kan je aanmelden door hieronder te reageren op dit bericht.

Wat anders: Ben jij foutloos?

Nou ja, wij in ieder geval niet. Maar ons werk bestaat wel voor een belangrijk deel uit fouten oplossen. Fouten oplossen op websites tenminste. En het beeld dat zich voltrekt, is dat hoe minder fouten er op een website voorkomen, des te beter kan je de concurrentie aan met andere websites in het streven naar een hogere positie in Google. Een paar van die fouten hebben we gebruikt op een top 1o samen te stellen.

Lees hem eens door, wellicht kan het ook jou helpen in je concurrentiestrijd!

 

👇 Vul in en hij komt naar je toe:

Naam(Vereist)

Gerelateerde berichten

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.