Scroll Top

Het ondernemersnetwerk BNI

bni

BNI staat voor “Business Network International” en is een wereldwijd netwerk van ondernemers en zakelijke professionals die samenwerken om zakelijke kansen te creëren en te delen. Hier is een beschrijving van BNI:

BNI is een professioneel zakelijk netwerk dat is opgericht om ondernemers en bedrijfsleiders de mogelijkheid te bieden om relaties op te bouwen en te onderhouden, nieuwe zakelijke contacten te leggen en verwijzingen te genereren. Het is gebaseerd op het principe van wederzijdse ondersteuning en het stimuleren van zakelijke groei door middel van mond-tot-mondreclame.

Belangrijkste kenmerken van BNI:

  1. Wekelijkse bijeenkomsten: BNI-chapters (lokale groepen) komen wekelijks bijeen, meestal in de ochtend, voor gestructureerde netwerkbijeenkomsten.
  2. Eén vertegenwoordiger per beroep: Elk BNI-chapter staat slechts één vertegenwoordiger per beroepscategorie toe, zodat er geen concurrentie is binnen het chapter.
  3. 60-seconden pitch: Tijdens elke bijeenkomst krijgt elk lid de kans om zijn of haar bedrijf in 60 seconden te presenteren en om te vragen naar specifieke verwijzingen.
  4. Verwijzingen en zakelijke leads: BNI-leden worden aangemoedigd om verwijzingen naar andere leden te geven en om leads te genereren voor elkaars bedrijven.
  5. Structuur en discipline: BNI hanteert een strikte vergaderstructuur en discipline om ervoor te zorgen dat de bijeenkomsten effectief en productief zijn.
  6. Betrokkenheid en betrouwbaarheid: Leden worden aangemoedigd om betrokken te zijn bij het netwerk en om elke week aanwezig te zijn bij de bijeenkomsten om een hoog niveau van betrouwbaarheid te handhaven.

Het doel van BNI is om de zakelijke groei van zijn leden te bevorderen door middel van actieve samenwerking en het delen van zakelijke kansen. Leden van BNI kunnen profiteren van de relaties die ze opbouwen en de verwijzingen die ze ontvangen, waardoor het netwerk een waardevolle bron kan zijn voor zakelijk succes.

Passie voor diversiteit

Naast de core werkrzaamheden van ATsites Webdesign zoals de ontwikkeling van websites en internetmarketing hebben wij een passie voor diversiteit.
De aantrekkelijkheid van onze werkzaamheden wordt ook ingevuld door de diversiteit van ons klantenbestand welke zich uitstrekt van de babykadowinkel tot aan de begrafenisondernemer. Ons lidmaatsschap bij BNI is een peiler om effectief die diversiteit in stand te houden.

Nieuwsgierig hoe het toegaat op een BNI meeting? Je bent van harte uitgenodigd. Het is gratis.

BNI

Ben jij foutloos?

Nou ja, wij in ieder geval niet. Maar ons werk bestaat wel voor een belangrijk deel uit fouten oplossen. Fouten oplossen op websites tenminste. En het beeld dat zich voltrekt, is dat hoe minder fouten er op een website voorkomen, des te beter kan je de concurrentie aan met andere websites in het streven naar een hogere positie in Google. Een paar van die fouten hebben we gebruikt op een top 1o samen te stellen.

Lees hem eens door, wellicht kan het ook jou helpen in je concurrentiestrijd!

 

👇 Vul in en hij komt naar je toe:

Naam(Vereist)

Gerelateerde berichten

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.