Scroll Top

Waarom filmpjes via Youtube of Vimeo op je website plaatsen.

How do you publish your videos?

Sometimes you still see it, videos on websites that are shown directly. So not via Youtube or Vimeo. Of course you can, but why is it not wise.

Convenience serves people

Tegenwoordig maak je filmpjes meestal via je mobiele telefoon.
En op je mobiele telefoon ben je veelal ook verbonden met Youtube, met de Youtube app. Niets is dan eenvoudiger, om een filmpje online te brengen, en te delen., direct vanaf je mobiele telefoon.

Youtube is de 2e zoekmachine

Google is de grootste zoekmachine. Maar op nummer 2 staat Youtube. Door je filmpjes dus online te brengen via Youtube, vergroot je dus de vindbaarheid van je website en je diensten. Tip: vergezel je film met een goede beschrijving.

Youtube speelt altijd perfect af

filmpjes hosten en afspelen is wat Youtube en Vimeo doen. Hun kernactiviteit. en daar zijn ze dus goed in. Op welk formaat scherm ze ook worden afgespeeld, ze zorgen automatisch voor een omzetting naar het juiste formaat. Zelf lukt je dat niet op een dergelijke optimale wijze.

Youtube verzorgt de hosting

Is je filmpje populair, dan kan het zijn, dat je snel tegen de grenzen van je hosting aanloopt, als je zelf je film gaat publiceren. Via Yotube loop je dat risico niet. Youtube / Vimeo zorgen er voor dat ze het filmpje gaan aanpassen, afhankelijk van wie er kijkt. Kijk je op een desktop met wifi? Dan krijg je een betere kwaliteit dan wanneer je op je mobiel zit met een snelle verbinding. En geen zorgen over je capaciteit.

SEO

Ook al staat de content niet op je eigen domein via Youtube, bekend is, dat pagina’s afgewisseld met YouTube filmpjes optimaal scoren in je rankings.

Nadelen

Nowadays there are also disadvantages to the use of YouTube content on your own website. Since 2018, Google has removed the option to suppress related content
. So at the end of your video you will now see suggestions for other content.

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.