Scroll Top

E-mail marketing

essentiele diensten

e-mail marketing

*** deze pagina is in onderhoud **

Met  e-mail marketing bereik je een zo groot mogelijk groep mensen op een efficiënte manier. Deze vorm van  marketing is het meest effectief van alle digitale marketingvormen. Het heeft dus de hoogste ROI.

Als je e-mail marketing écht goed wilt toepassen, maak je gebruik maken van de zogenaamde ‘Marketing Automation Software’, zoals Mailchimp.

E-mailmarketing heeft de laagste kostprijs maar de hoogste kansen op opbrengst.

E-mail marketing is effectief omdat je met deze vorm van marketing een gerichte persoonlijke boodschap kan bezorgen. Het is dan ook bijzonder dat veel bedrijven van deze vorm van marketing niet gebruik maken.

Wat is er nodig voor e-mailmarketing?

  1. Zorg voor focus op het verzamelen van e-mailadressen in de interface waarvanuit e-mails verzonden kunnen worden. E-mail adressen zijn waardevol.
  2. Marketing Automation Software zoals Maillchimp.
  3. Landingpages
Belangrijke doelstellingen e-mail marketing

Focus op de verzameling van e-mailadressen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een weggever.

Bijvoorbeeld 100 whitepaper downloads in het eerste kwartaal van 2023 door de inzet van 2 mailings

Na oplevering laten we jou natuurlijk niet aan je lot over. Voor de een website die rendement gaat opleveren is het zaak dat alle softwarecomponenten up to date blijven. Je website wordt gekoppeld aan onze onderhoudsserver. Je hebt geen omkijken maar naar technische beslommeringen en je kan de inhoud van je website verder uitwerken.

Onderdelen

nieuwsbrief

Wat zijn je doelen? Wat is je strategie. Wat is jouw visie en missie. Waar wil je op gevonden worden. We maken een schets van de opzet van jouw website. Het menu en de structuur komen aan de orde. De basis wordt gelegd voor het ontwerp.

funnel

De look and feel van de website is bepalend voor de sfeer waarmee jouw bedrijf zich op het internet gaat presenteren. We besteden veel aandacht aan deze fase. Vanzelfsprekend in nauw overleg met jou als opdrachtgever.

bloggen

In de ontwikkelfase kan je meekijken en starten we met de bouw. Het is belangrijk om zoveel mogelijk standaard bouwstenen te rangschikken en daar waar nodig maatwerk toe te passen. Indien het prototype klaar is gaan we met jouw in overleg.

Fullservice Unattended

80% van de bedrijven lukt het niet in een vast ritme met regelmaat een nieuwsbrief samen te stellen en te verzenden. Met dit onderdeel geef je dit proces volledig uit handen.

opleverProtocol

De definitieve website ondergaat een eindcontrole op basis van een opleverprotocol. Ieder onderdeel worden getoetst op aanwezigheid en kwaliteit. De website wordt geoptimaliseerd voor Google.

lancering

De website wordt definitef geplaatst onder het gewenste domein en in het hostingpakket. De website wordt aangemeld bij Google en brengen we de nieuwe website onder de aandacht bij een breed publiek.

rob-noordman-73x73
Rob Noordman
Directeur

ATsites is een trouwe sparringpartner. Men heeft duidelijk plezier in het achterhalen van de wensen van de klant en schromen niet te vragen te herhalen als de klant geen eenduidige keuze maakt. Ik ervaar dat als constructief en doelgericht.

kies je plan

Ieder marketingresultaat komt voort uit marketingactiviteiten die in een vast patroon van herhaling worden uitgevoerd. Continuiteit is dus essentieel. Voor de keuze van continuitiet kies je voor een abonnement.

plan
compleet
€145
/maand
Inrichting Mailchimp account
Koppeling website en Mailchimp account
1 blogartikel
12 nieuwsbrieven per jaar
plan
pro
€180
/maand
Inrichting Mailchimp account
Koppeling website en Mailchimp account
12 nieuwsbrieven per jaar
Funnelbeheer
plan
premium
€225
/maand
Inrichting Mailchimp account
Koppeling website en Mailchimp account
12 nieuwsbrieven per jaar
Funnelbeheer
Fullservice Unattended

offerte aanvragen

Staat jouw keuze er niet bij? Of heb je speciale wensen en wil je meer informatie? Stel hier je vraag.