Scroll Top

Een webshop laten maken

essentiele diensten

webshop laten maken

Aangezien steeds meer mensen online producten kopen, is het een niet te onderschatten verkoopkanaal om op te nemen in je marketingstrategie.

Een webwinkel laat je immers toe om 24 uur per dag en 7 dagen in de week aan te bieden.

Via een professionele webshop verkoop je producten online en kan je meer omzet genereren.

Het doel van een webshop is om het aan- en verkoopproces voor jezelf en de klant toegankelijk te maken en te vergemakkelijken. Als je een fysieke winkel zou hebben, zou dit meer tijd en geld kosten. In dit geval zou je bijvoorbeeld moeten nadenken over het elke maand betalen van huur.

Er zijn veel voordelen aan het laten maken van een professionele webshop

  1. Lage bedrijfskosten met 24/7 beschikbaarheid
  2. Controle over merk en boodschap
  3. Beschikbaarheid over data van je klanten
  4. SEO zichtbaarheid
Belangrijke onderdelen van jouw webshop

ATsites kiest voor Woocommerce.  Woocommerce is  uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Je kan gratis gebruik maken van onze Payment Service Provider en betalingen ontvangen via iDeal, Creditcards, Paypal, Klarna en nog veel meer.

Na oplevering laten we jou natuurlijk niet aan je lot over. Voor de een website die rendement gaat opleveren is het zaak dat alle softwarecomponenten up to date blijven. Je webshop wordt gekoppeld aan onze onderhoudsserver. Je hebt geen omkijken maar naar technische beslommeringen en je kan de inhoud van je website verder uitwerken.

Onderdelen

inventarisatie

Wat zijn je doelen? Wat is je strategie. Wat is jouw visie en missie. Waar wil je op gevonden worden. We maken een schets van de opzet van jouw website. Het menu en de structuur komen aan de orde. De basis wordt gelegd voor het ontwerp.

het ontwerp

De look and feel van de website is bepalend voor de sfeer waarmee jouw bedrijf zich op het internet gaat presenteren. We besteden veel aandacht aan deze fase. Vanzelfsprekend in nauw overleg met jou als opdrachtgever.

de bouwfase

In de ontwikkelfase kan je meekijken en starten we met de bouw. Het is belangrijk om zoveel mogelijk standaard bouwstenen te rangschikken en daar waar nodig maatwerk toe te passen. Indien het prototype klaar is gaan we met jouw in overleg.

aanpassingen

In deze fase wordt de website getest op snelheid en volledigheid. Jouw mogelijk aanvullende wensen en opmerkingen worden verwerkt. Teksten worden nagelezen en hyperlinks gecontroleerd.

opleverProtocol

De definitieve website ondergaat een eindcontrole op basis van een opleverprotocol. Ieder onderdeel worden getoetst op aanwezigheid en kwaliteit. De website wordt geoptimaliseerd voor Google.

lancering

De website wordt definitef geplaatst onder het gewenste domein en in het hostingpakket. De website wordt aangemeld bij Google en brengen we de nieuwe website onder de aandacht bij een breed publiek.

rob-noordman-73x73
Rob Noordman
Directeur

ATsites is een trouwe sparringpartner. Men heeft duidelijk plezier in het achterhalen van de wensen van de klant en schromen niet te vragen te herhalen als de klant geen eenduidige keuze maakt. Ik ervaar dat als constructief en doelgericht.

start je project

De ontwikkeling van een nieuwe website is een intensief proces maar ook een verstandige investering in de basis van de marketing van je bedrijf. Een investering waarbij het onverstandig is compromissen te maken. Dat is de reden waarom voor de financiering van websites een extra mogelijkheid aanbieden op basis van een aanbetaling plus maandtermijnen. Maak een keuze en ontvang een totaalofferte met looptijd en voorwaarden.

plan
compleet
€145
/maand
Website
WordPress hosting
10Gb bandbreedte
2 maanden support
Domeinnaam
SSL
10 e-mail accounts
plan
pro
€180
/maand
Website
WordPress hosting Lightspeed
15Gb bandbreedte
6 maanden support
Domeinnaam
SSL
10 e-mail accounts
plan
premium
€225
/maand
Website
WordPress hosting Lightspeed
25Gb bandbreedte
12 maanden support
Domeinnaam
SSL
25 e-mail accounts

offerte aanvragen

Staat jouw keuze er niet bij? Of heb je speciale wensen en wil je meer informatie? Stel hier je vraag.