Scroll Top

Linkbuilding

essentiele diensten

Linkbuilding

Iedere SEO expert is het er wel over eens; Een gevarieerd backlinkprofiel is voor 50% van belang voor een hoge ranking in Google. Dus alleen op je website (onpage) actief zijn is maar voor de helft effectief.

Het opbouwen van zo’n backlinkprofiel is echter specialistenwerk. Laat ook voor jouw site het inzichtelijk maken welke mogelijkheden er zijn.

Backlinks; "They can make or break your SEO!”

Wat zijn backlinks, hoe werkt het en hoe kom je er aan?.

Backlinks zijn direct verbonden met de autoriteit van een website en spelen daarmee een grote rol in de ranking van websites en individuele pagina’s.

Backlinks worden geplaatst op basis van de volgende uitgangspunten:

  1. Autoriteit
    Wij leveren relevante backlinks om jouw website te laten uitgroeien tot een autoriteit.
  2. Techniek
    Onze specialisten weten precies wat jouw website nodig heeft voor de Google zoekmachine.
  3. Content
    Wij schrijven de content die wordt gedeeld, links krijgt en verkeer aantrekt.
De cruciale waarheden over linkbuilding

Backlinks zijn nog altijd de belangrijkste rankingfactoren

Kwaliteit is essentieel om effectief en risicoloos te ranken.

Linkbuilding is saai en geestdodend werk om zelf te doen. Besteed het uit!

Het is lastig een betrouwbare SEO partner te vinden met een hoogwaardig netwerk. ATsites Webdesign biedt betrouwbare backlinks.

Onderdelen

linkbait

Een linkwaardig stuk content (mini cursus, webinar, whitepaper oid) en brengen het onder de aandacht bij online influencers.

gastbloggen

Ons grote netwerk van  websites biedt ruime mogelijkheden tot het plaatsen van unieke content door middel van gastblogs.

Persberichten

Wij maken en verspreiden opmerkelijke persberichten. Deze persberichten bevatten een link naar de achterliggende informatie.

betaalde publicaties

Wij inventariseren continu mogelijkheden op websites met hoge autoriteit, schrijven een artikel en onderhandelen over de kosten.

bedrijfsregisters

Voor het lokale accent plaatsen we vermeldingen met link in bedrijvenregisters, zoals detelefoongids.nl

infographics

We bieden online beïnvloeders een infographic aan met een uniek begeleidend artikel voor plaatsing op hun website.

rob-noordman-73x73
Rob Noordman
Directeur

ATsites is een trouwe sparringpartner. Men heeft duidelijk plezier in het achterhalen van de wensen van de klant en schromen niet te vragen te herhalen als de klant geen eenduidige keuze maakt. Ik ervaar dat als constructief en doelgericht.

start je project

De ontwikkeling van een nieuwe website is een intensief proces maar ook een verstandige investering in de basis van de marketing van je bedrijf. Een investering waarbij het onverstandig is compromissen te maken. Dat is de reden waarom voor de financiering van websites een extra mogelijkheid aanbieden op basis van een aanbetaling plus maandtermijnen. Maak een keuze en ontvang een totaalofferte met looptijd en voorwaarden.

plan
compleet
€145
/maand
plan
pro
€300
/maand
plan
premium
€500
/maand

gratis quickscan

Ben je nog niet klaar met je SEO strategie en wil je eerst dat we met jouw meekijken? Als site-eigenaar wil je zo veel mogelijk organisch verkeer naar jouw website krijgen. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk om goed te ranken op keywords die voor jouw branche interessant zijn. Maar welke keywords zijn voor jou populair? En hoe kan je de concurrentie inhalen?

Wij bieden een gratis SEO Quickscan om je op weg te helpen! Hierbij focussen we ons op de kansen en mogelijkheden die we zien op het gebied van linkbuilding. Vul onderstaand formulier in en wij gaan voor jou aan het werk.