Scroll Top

Leadgeneratie

essentiele diensten

LEADGENERATIE

Eigenlijk best gek. Er komen bezoekers op je website, maar je weet niet wie. Je kan wel zien hoeveel. En als je het een en ander goed hebt ingesteld dan heb je ook een overzicht waar die bezoekers vandaan komen en welke apparaat ze hebben gebruikt. Maar dan houdt het wel zo’n beetje op.

Maar er kan meer.  Je kan namelijk wel degelijk zien, welke bedrijven er op je website geweest zijn, en waar. Dan wordt het natuurlijk pas echt haalbaar om van je bezoeker een lead en vervolgens een klant te maken.

Waarom het belangrijk is om te weten welke bedrijven of ZZP-ers er op je website zijn geweest.

Observeer je bezoekers real time. Stel, je hebt een Adwords Campagne actief. Normaal wacht je geduldig totdat een bezoeker mogelijk een webformulier invult. Maar nu herken je in het dashboard van de software de naam van het bedrijf én de pagina die hij bezoekt. Dat geeft je een actieve voorsprong in het benutten van kansen.

Er zijn veel voordelen aan de real time herkenning van bezoekers op je website:

  1. Stel je hebt net een offerte uitgebracht. En je ziet het bedrijf die je geofreert hebt op je website verschijnen. Timing is alles in marketing. Een prima moment om je offerte op te volgen dient zich aan.
  2. Je maakt anonieme bezoekers tot herkenbare leads en vervolgens klanten.
  3. Je bent in staat het gedrag van bezoekers te volgen op je website hetgeen je in staat stelt acties en content te laten zien wanneer bepaalde bezoekers online zijn.
Ontdek hoe je leads zich bewegen op je website.
Je krijgt niet alleen een overzicht van elke websitebezoeker, maar ook de gedetailleerde browse-activiteit van elke lead. Dit betekent dat je je lerend de indeling van je website kan optimaliseren.

proef aanvragen, het is gratis

Vraag vandaag nog een proef aan met de software die bezoekers herkent op je website.

Contact Form Demo (#3)