Scroll Top

SEO Abonnementen

essentiele diensten

Maak je website zichtbaar

SEO is een verzamelnaam voor een verzameling aanpassingen die je maakt op je website maar ook daarbuiten om het bereik van je website te vergroten.

Omdat de verbetering van je SEO gezondheid van je website altijd een geleidelijk proces is, is het samenstelling van een SEO strategie essentieel.

De concurrenten voorbij met een doordachte SEO strategie en continuitiet in de uitvoering.

Iedere website eigenaar wil bezoekers op zijn website. Liefst zoveel mogelijk. Google is meestal hofleverancier van bezoekers. Het ligt dus voor de hand dat je de inhoud van je website aanbiedt zodat deze maximaal en optimaal door Google wordt geindexeerd.

Essentiele onderdelen voor jouw SEO strategie

  1. Maak een contentstrategie en een contentkalender met continuiteit
  2. Zorg voor een offpage strategie waarbij Google My Business een centrale rol speelt.
  3. Investeer in linkbuilding
  4. Zorg voor een doordachte linkstructuur op jouw website
  5. Zorg voor een technisch volwaardige website
Belangrijke onderdelen voor een effectieve SEO strategie

Google is dol op content. En als website-eigenaar kan je website in de picture spelen door te bloggen met relevante onderwerpen voor jouw website. Bloggen verhoogt de autoriteit van je website en maakt je webstie actueel. Voor bloggen is met name continuiteit en regelmaat essentieel.

Maak Google My Business de centrale tool in je offpage SEO strategie. In GMB ontvang je reviews, plaats je je blogs, vermeld je je diensten en openingstijden. Werk met GMB, je wordt er voor beloond.

De achilleshiel van iedere SEO strategie is het gebrek aan continuiteit. Een maand per jaar bloggen draagt niet bij tot een betere zichtbaarheid in de zoekmachine. Continuiteit van dienstverlening is de basis van onze SEO dienst.

Essentieel bij iedere SEO strategie is een betrouwbaar meetsysteem. Welke posities hebben je keywords nu en waar wil je naar toe? De abonnementen van ATsites bevatten allen een wekelijkse rapportage van jouw keywords.

Onderdelen

onpage SEO

Wat zijn je doelen? Wat is je strategie. Wat is jouw visie en missie. Waar wil je op gevonden worden. We maken een schets van de opzet van jouw website. Het menu en de structuur komen aan de orde. De basis wordt gelegd voor het ontwerp.

offpage seo

De look and feel van de website is bepalend voor de sfeer waarmee jouw bedrijf zich op het internet gaat presenteren. We besteden veel aandacht aan deze fase. Vanzelfsprekend in nauw overleg met jou als opdrachtgever.

linkbuilding

In de ontwikkelfase kan je meekijken en starten we met de bouw. Het is belangrijk om zoveel mogelijk standaard bouwstenen te rangschikken en daar waar nodig maatwerk toe te passen. Indien het prototype klaar is gaan we met jouw in overleg.

content

In deze fase wordt de website getest op snelheid en volledigheid. Jouw mogelijk aanvullende wensen en opmerkingen worden verwerkt. Teksten worden nagelezen en hyperlinks gecontroleerd.

interne links

De definitieve website ondergaat een eindcontrole op basis van een opleverprotocol. Ieder onderdeel worden getoetst op aanwezigheid en kwaliteit. De website wordt geoptimaliseerd voor Google.

laadsnelheid

De website wordt definitef geplaatst onder het gewenste domein en in het hostingpakket. De website wordt aangemeld bij Google en brengen we de nieuwe website onder de aandacht bij een breed publiek.

rob-noordman-73x73
Rob Noordman
Directeur

ATsites is een trouwe sparringpartner. Men heeft duidelijk plezier in het achterhalen van de wensen van de klant en schromen niet te vragen te herhalen als de klant geen eenduidige keuze maakt. Ik ervaar dat als constructief en doelgericht.

seo groeiplannen

Hoger in Google met duurzame resultaten wordt dan alleen bereikt indien een SEO strategie over langere tijd wordt uitgevoerd. Effectief SEO toepassen doen we dan ook met commitment aan SEO abonnementen. SEO abonnementen gaan vooraf aan een SEO scan en sanering. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de status van de website.

plan
compleet
€175
/maand
Keywordonderzoek
Wekelijkse keyword meetlijst
Technische SEO scan Ahrefs
1 SEO pagina
SEO verslag
2 backlinks
Advies taken eigen beheer
tip
plan
pro
€325
/maand
Keywordonderzoek
Wekelijkse keyword meetlijst
Technische SEO scan Ahrefs
3 SEO pagina
SEO verslag
6 backlinks
Advies taken eigen beheer
plan
premium
€545
/maand
Keywordonderzoek
Wekelijkse keyword meetlijst
Technische SEO scan Ahrefs
6 SEO pagina
SEO verslag
10 backlinks
Advies taken eigen beheer

offerte aanvragen

Staat jouw keuze er niet bij? Of heb je speciale wensen en wil je meer informatie? Stel hier je vraag.