Voor en Na – afbeeldingen tonen met een slider ▼

Probeer het zelf eens, en verschuif de lijn. ▼

Hoe elegant voordelige resultaten te tonen

Stel, je bent een Gewichtsconsulent, tandarts, schoonheidsspecialist, personal trainer oid. En je wilt op je website je goede werk presenteren. De resultaten die je behaalt met je cliënten.
Vaak zie je dat door middel van twee foto’s naast elkaar, die dan de situatie VOOR en NA moeten weergeven. Als dat zorgvuldig gebeurt, met gelijkwaardig belichte foto’s, dan kan dat op een overtuigende manier bezoekers aanspreken.
Niet zelden is het effect van een dergelijke vergelijking namelijk niet altijd overtuigend.  Sterker nog, door de matige kwaliteit van vertoning is de VOOR en NA vertoning in de praktijk niet een aanbeveling.

Wat is voor en wat is na?

Het is overtuigend, omdat je niet altijd overduidelijk ziet welke foto voor of na is genomen. Ook zie je dat vaak de belichting niet gelijk is, zodat van een aantrekkelijke presentatie geen sprake is. Voor en na foto’s opnemen in je marketing vereist dus gedegen voorbereiding en uitvoering. Anders beter niet doen.

VOOR en NA dynamisch vergelijken

 

 

 

Er is een methode van vergelijken die effectiever is, en een meer overtuigender beeld toont. Deze methode maakt gebruik van een dynamische vergelijking van foto’s door middel van javascript.
De weergave bevat een laag die de ene afbeelding boven op de andere plaatst en een interactieve schuifregelaar gebruikt om de afbeeldingen wisselend te onthullen. Als de schuif horizontaal beweegt, wordt de eerste afbeelding weergegeven wanneer de schuif helemaal naar rechts wordt verplaatst en de tweede zichtbaar wanneer deze naar links beweegt.

Dergelijke schuifregelaars zijn handig om twee vergelijkbare afbeeldingen te vergelijken. En daarom kan het nuttig zijn voor een aantal professionals zoals fotografen, schoonheidsspecialisten, ontwerpers, artsen en tandartsen, personal trainers en gewichtsconsulenten.

Zie onderstaande voorbeelden, en schuif met de lijn.

Voor tandartsen, Personal Trainers en Gewichtsconsulenten, en meer. Voor en Na.

 

 

 

Ja! Ik wil ook zo'n nette VOOR - NA presentatie op mijn website. Stuur mij informatie.

  Jan Atsma

  Andere berichten

  Reageer

  Name

  Website

  Reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  In voor digitale voorkennis, WordPress tips en meer?

  In voor digitale voorkennis, WordPress tips en meer?

  Kom dan bij de club en schrijf je in!

   

  Met succes ingeschreven!