voor en na

Voor en Na afbeeldingen tonen met een slider

Elegant voordelig resultaat tonen

Presentatie is alles

Stel, je bent een Gewichtsconsulent of Personal Trainer, of beide. En je wilt op je website je goede werk presenteren. De resultaten die je behaalt met je cliënten. Vaak zie je dat door middel van twee foto’s naast elkaar, die dan de situatie VOOR en NA moeten weergeven. Als dat zorgvuldig gebeurt, met gelijkwaardig belichte foto’s, dan kan dat op een overtuigende manier bezoekers aanspreken. Niet zelden is het effect van een dergelijke vergelijking niet altijd overtuigend.

VOOR en NA dynamisch vergelijken

Er is een methode van vergelijken die effectiever is, en een meer overtuigender beeld toont. Deze methode maakt gebruik van een dynamische vergelijking van foto’s door middel van javascript. De weergave bevat een laag die de ene afbeelding boven op de andere plaatst en een interactieve schuifregelaar gebruikt om de afbeeldingen wisselend te onthullen. Als de schuif horizontaal beweegt, wordt de eerste afbeelding weergegeven wanneer de schuif helemaal naar rechts wordt verplaatst en de tweede zichtbaar wanneer deze naar links beweegt. Dergelijke schuifregelaars zijn handig om twee vergelijkbare afbeeldingen te vergelijken. En daarom kan het nuttig zijn voor een aantal professionals zoals fotografen, schoonheidsspecialisten, ontwerpers, artsen en tandartsen, personal trainers en gewichtsconsulenten. Zie onderstaande voorbeelden, en schuif met de lijn.

Voor tandartsen, Personal Trainers en Gewichtsconsulenten, enzovoorts

tanden before tanden na tand vrouw voor tand vrouw na Update: dynamische vertoning tijdelijk uitgeschakeld   support seo amsterdam Gebruik je WordPress voor je website, en wil je ook op een aantrekkelijke manier de positieve resultaten van harde werk tonen? Neem vandaag dan nog even contact op.

Jan Atsma

Andere berichten

Reageer

Name

Website

Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

mailinglijstBlijf op de hoogte

Laat je naam en mailadres achter voor nieuws, updates, aanbiedingen en tutorials