Scroll Top

Van spraak naar tekst

Recent hebben we een online applicatie getest die de spraak omzet naar getypte tekst. Dit is zeker interessant voor een ieder die niet zo heel plezierig prettig vindt om te veel te typen.
Ideaal voor coaches die bijvoorbeeld klantendossiers willen bijwerken snel hun aantekeningen willen verwerken omdat ze het risico wellicht lopen dat ze nadien een eigen handschrift niet meer kunnen lezen.
De claim van meer dan 90% herkenning wordt zeker gehaald.

URL: Speech Texter

Privacy

Het is gekeken gedaan naar de juridische status en nergens uit blijkt dat speech-to-text er de ingesproken tekst opslaat of gebruikt voor commerciƫle doeleinden of verwerking van big data. Dat gezegd hebbende denk ik dat het een zinvolle toevoeging is voor iedereen die met beeldschermen werkt en een haat-liefde verhouding heeft met het toetsenbord.

Toolbar

De online applicatie bevat een toolbar waarmee je zelf al een deel van de tekst op een belangrijk deel van de tekst die je hebt ingesproken zelf kunt opmaken even werken Je kunt de tekst kopiƫren je kunt ingesproken tekst voor een deel ongedaan maken je kunt de tekst downloaden als een txt bestand downloaden als een Word bestand

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.