Scroll Top

Website technisch onderhoud

essentiele diensten

wordpress onderhoud

Dit is niet altijd het meest gezellige onderwerp en onderdeel van je website, maar het bepaalt wel voor een belangrijk deel of jij je doelstelling met je website gaat behalen. Een WordPress site heeft nu eenmaal regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen presteren. Essentiele onderdelen zijn daarbij het up to date houden van alle software componenten.

Dit zorgt voor een correcte werking, veiligheid én prestatie van je site. Veel kan jezelf doen, maar bij een groot aantal onderdelen heb je een expert nodig. Hoe zit het met jouw website?

WordPress Onderhoud: Waarom, hoe en hoeveel kost het?

Een correct onderhouden WordPress website is snel, veilig en functioneert naar behoren en laat je niet in de steek op onverwachte momenten.

Niemand wil onnodig aan contracten vastzitten, maar een service-abonnement geeft wel zekerheid. Als het ware een verzekering tegen onverwachte storingen.

WordPress is in de basis een veilig systeem. Maar omdat het marktaandeel zo groot is, heeft het de belangstelling van veel spambots. De realiteit bestaat er dan ook uit dat veel WordPress websites besmet zijn, terwijl de eigenaar hier niet van op de hoogte is. Gestructureerd onderhoud is dus echt een must.

Voorwaarden voor het service-abonnement onderhoud

Jouw website wordt voor deze aan onze onderhoudserver wordt gekoppeld volledig gescand. Bij een tweejarig abonnment is de sanering van de website volledig gratis.

Een onderdeel van het service-abonnement is onze supportdesk. 24/7 bereikbaar. Voor als jezelf vastloopt in de bediening van je website of als je wensen gerealiseerd wilt zien.

Voor het onderhoud van je website kan je kiezen uit drie basispakketten.

Onderdelen

malware scan

Meer dan 100 maal per etmaal wordt er ook een poging ondernomen jouw website te hacken. Bij een geslaagde poging zal je domein worden misbruikt voor het verzenden van SPAM. Wij regelen een goede bescherming.

Performance scan

De laadsnelheid van een website is een SEO factor en daarom van het grootste belang. Wij monitoren de snelheid van je website en ondernemen actie indien deze te laag is. We gaan op zoek naar de oorzaak en stellen eventueel de caching software bij.

uptime monitor

Je website is down. Maar hoelang was dat al het geval? In onze dienstverlening wordt je website 24/7 in de gaten gehouden of hij online is of juist niet. Is de website offine dan ondernemen we direct actie om je website weer snel online te brengen.

software updates

Centaal in deze dienstverlening staat het updaten van de software. Immers verouderde software is de grootste oorzaak voor storingen en besmettingen. Updates op plug-ins, WordPress en thema.

backups

Een verstandige back-up-strategie, is een opzet waarbij je bestanden niet op 1 locatie worden bewaard en je ook terug kunt naar back-ups die langer terug zijn gemaakt dan bijvoorbeeld 3 maanden geleden.

broken links check

De 404 pagina, is letterlijk een dooddoener. Een onderdeel van je linkstructuur loopt dood. Nadelig voor je ranking en rendement. Wij scannen je website op broken links en herstellen ze indien nodig.

rob-noordman-73x73
Rob Noordman
Directeur

ATsites is een trouwe sparringpartner. Men heeft duidelijk plezier in het achterhalen van de wensen van de klant en schromen niet te vragen te herhalen als de klant geen eenduidige keuze maakt. Ik ervaar dat als constructief en doelgericht.

kies je plan

Geregeld en deskundig onderhoud is een absolute must voor een WordPress website. Regel deze basisvoorziening vandaag nog dan kan jij je focussen op je kernactiviteiten.

tech
basis
€25
/maand
Dagelijkse Back-up
Restore op verzoek
WordPress minor updates
Plug-in updates
Security scan
Performance scan
Maandelijks rapport
tip
tech
plus
€55
/maand
Preferred Customer
Dagelijkse Back-up
Restore op verzoek
WordPress minor updates
Plug-in updates
Security scan
Performance scan
Uptime monitor
Maandelijks rapport
tech
pro
€75
/maand
Preferred Customer
Dagelijks backup
Restore op verzoek
WordPress core updates
Plug-in updates
Thema update
Database optimalisatie
Security scan
Performance scan
Uptime monitor
Broken link monitor
Maandelijks rapport