zwarte balk wordpress website onderhouden

De deadline voor Google Analytics 4 nadert. Stap op tijd over.

Google Analytics 4 (GA4) is inderdaad de nieuwste versie van het populaire webanalyseplatform van Google. Als je momenteel gebruikmaakt van de oudere Universal Analytics-versie, is het belangrijk om op tijd over te stappen naar GA4, vooral gezien de naderende deadline.

 

De einddatum van 1 juli nadert.

 

Met GA4 kun je waardevolle inzichten krijgen in het gedrag van gebruikers op je website of mobiele app. Het biedt verbeterde rapportagefuncties en geavanceerde mogelijkheden voor het meten van gebeurtenissen, conversies en klanttrajecten. Door over te stappen naar GA4, profiteer je van de nieuwste functies en ben je beter in staat om de prestaties van je digitale eigendommen te meten en te optimaliseren.

 

google analytics 4

 

Om over te stappen naar GA4, moet je een nieuw property instellen in je Google Analytics-account en de bijbehorende trackingcode implementeren op je website of app. Daarnaast is het raadzaam om je bestaande doelen, segmenten en aangepaste rapporten opnieuw te maken in GA4, omdat deze niet automatisch worden overgezet.

 

Het is belangrijk om de deadline voor de overgang naar GA4 in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je de overstap op tijd voltooit. Hoewel de specifieke deadline kan variëren, afhankelijk van wanneer je dit leest, is het altijd het beste om zo snel mogelijk over te stappen om ervoor te zorgen dat je geen gegevens verliest en dat je analytics-setup soepel blijft functioneren.

 

Voor meer gedetailleerde instructies en begeleiding bij de overgang naar GA4, raad ik aan om de officiële documentatie van Google Analytics te raadplegen. Daar vind je stapsgewijze handleidingen en tips om je te helpen bij het succesvol implementeren van GA4 voor je website of mobiele app.

 

Onthoud: zorg ervoor dat je de deadline voor de overgang naar GA4 niet mist. Op tijd overstappen zal je helpen om waardevolle inzichten te blijven verkrijgen en je digitale activiteiten effectief te meten.

 

support seo amsterdam

Support

Wil je de update van Google Analytics uitbesteden? → Meer informatie

fouten

Are you flawless?

Well, at least we don't. But our work consists largely of solving errors. At least fix errors on websites. And the picture that emerges is that the fewer errors there are on a website, the better you can do

Read it through, maybe it can also help you in your competitive battle!

 

👇 Fill in and he will come to you:

Name(Required)

Jan Atsma

Related Post

Leave A Comment

Name

Website

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish