Scroll Top

De deadline voor Google Analytics 4 nadert. Stap op tijd over.

google-local-pack

Google Analytics 4 (GA4) is inderdaad de nieuwste versie van het populaire webanalyseplatform van Google. Als je momenteel gebruikmaakt van de oudere Universal Analytics-versie, is het belangrijk om op tijd over te stappen naar GA4, vooral gezien de naderende deadline.

 

De einddatum van 1 juli nadert.

 

Met GA4 kun je waardevolle inzichten krijgen in het gedrag van gebruikers op je website of mobiele app. Het biedt verbeterde rapportagefuncties en geavanceerde mogelijkheden voor het meten van gebeurtenissen, conversies en klanttrajecten. Door over te stappen naar GA4, profiteer je van de nieuwste functies en ben je beter in staat om de prestaties van je digitale eigendommen te meten en te optimaliseren.

 

google analytics 4

 

Om over te stappen naar GA4, moet je een nieuw property instellen in je Google Analytics-account en de bijbehorende trackingcode implementeren op je website of app. Daarnaast is het raadzaam om je bestaande doelen, segmenten en aangepaste rapporten opnieuw te maken in GA4, omdat deze niet automatisch worden overgezet.

 

Het is belangrijk om de deadline voor de overgang naar GA4 in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je de overstap op tijd voltooit. Hoewel de specifieke deadline kan variëren, afhankelijk van wanneer je dit leest, is het altijd het beste om zo snel mogelijk over te stappen om ervoor te zorgen dat je geen gegevens verliest en dat je analytics-setup soepel blijft functioneren.

 

Voor meer gedetailleerde instructies en begeleiding bij de overgang naar GA4, raad ik aan om de officiële documentatie van Google Analytics te raadplegen. Daar vind je stapsgewijze handleidingen en tips om je te helpen bij het succesvol implementeren van GA4 voor je website of mobiele app.

 

Onthoud: zorg ervoor dat je de deadline voor de overgang naar GA4 niet mist. Op tijd overstappen zal je helpen om waardevolle inzichten te blijven verkrijgen en je digitale activiteiten effectief te meten.

 

support seo amsterdam

Support

Wil je de update van Google Analytics uitbesteden? → Meer informatie

fouten website

Ben jij foutloos?

Nou ja, wij in ieder geval niet. Maar ons werk bestaat wel voor een belangrijk deel uit fouten oplossen. Fouten oplossen op websites tenminste. En het beeld dat zich voltrekt, is dat hoe minder fouten er op een website voorkomen, des te beter kan je de concurrentie aan met andere websites in het streven naar een hogere positie in Google. Een paar van die fouten hebben we gebruikt op een top 1o samen te stellen.

Lees hem eens door, wellicht kan het ook jou helpen in je concurrentiestrijd!

 

👇 Vul in en hij komt naar je toe:

Naam(Vereist)

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.