Scroll Top

Hosting feature: CDN (Demo)

CDN en waarom snelheid van uw website belangrijk is

Websites moeten geschikt zijn voor mobiele apparaten en ze moeten snel zijn; niemand zal het ontkennen. Toch lijken de meeste website-eigenaren nog niet helemaal doordrongen van het belang van snelheid. Dat wordt duidelijk als testen vrijwel geen enkele site op alle onderdelen in de Google snelheidstest een voldoende scoort en een groot deel het gewoon slecht doet. Google neemt het wel serieus en kiest de kant van de gebruiker.

Het is dus zaak om de snelheid waarmee een website laadt aandacht te geven die het verdient.
Een belangrijke bijdrage aan snelheid is CDN.

Wat is CDN?

Het CDN (Content Delivery Network) bestaat uit meerdere, wereldwijde locaties die de inhoud, van uw servers en cache bestanden die geen regelmatige updates vereisen, lokaal herverdelen.

Dit betekent dus, dat delen van uw website klaar worden gezet, dichter bij de bezoeker van uw website, hetgeen een snellere laadtijd tot gevolg heeft.

De voordelen van CDN

Gebruik van het CDN is essentieel, als u gebruikers over de hele wereld met eens snelle website wilt bereiken, zowel voor het downloaden van bestanden, of het gebruik van websites en webapplicaties.

an websites en vermindering van de bandbreedte kosten) in elk van uw doellanden.

De werking van het CDN in 4 stappen

1) Uw gebruikers hebben overal ter wereld snel toegang tot uw content

2) Verzending van bestanden naar de gebruiker en verzending van communicatie tussen het CDN en uw servers

3) De gebruiker zal terugkomen: want uw site is zeer snel!

Wanneer een bezoeker ​​deze pagina opnieuw opvraagt, zal het dichtstbijzijnde CDN Point de statische content distribueren direct vanuit de cache, zonder een beroep te doen op de eigen webserver.

4) En zonder CDN?

Zonder het CDN, zouden gebruikersverzoeken een veel langere afstand nodig hebben om daadwerkelijk de afstand te overbruggen naar de hosting van uw site.

CDN bestellen

Aan het feitelijk gebruik van CDN als onderdeel van uw hosting zijn geen kosten verbonden. U betaalt alleen eenmalig kosten voor installatie. (€ 35,- )

Maak vandaag uw website ook sneller, en bestel CDN