Scroll Top

Content Abonnementen

Sociaal. bereik

Voor als u nog niet wist; Nederland heeft 9 miljoen Facebook gebruikers. Natuurlijk zitten daar uw toekomstige klanten ook tussen. Het ligt dus voor de hand om uw diensten en/of producten op Sociale Media onder de aandacht te brengen. Hoe? Wij weten hoe.

Slim. Posten

Een post op Sociale Media moet de lezer in beweging brengen. Onze posts worden op basis van een psychologisch model samengesteld zodat het de lezer prikkelt tot reageren, delen en discussie.
We voegen

Continuiteit. is key

Een abonnement borgt de voorwaarde van continuïteit. Immers, continuïteit van een stroom van postings is noodzakelijk om het rendement van Sociale Media marketing te realiseren. Je eigen activiteiten worden vervlochten met onze dienstverlening.

Sociale Media abonnementen 

Het posten met een regelmatige stroom van posts die slim en afwisselend is samengesteld is de beste keuze in het bereiken van rendement en het opbouwen van je geloofwaardigheid en branding.

Zelf doen én/of deels uitbesteden

Wellicht kom je op eigen kracht niet altijd volledig tegemoet aan de basisvoorwaarden van continuïteit en professionaliteit.
</br >
De Oplossing:
Maak vandaag nog een keuze uit één van de onderstaande pakketten.

Een hele zorg minder.

[wpt id=”2950″]

*) Een abonnement wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Alle abonnementen hebben € 65 opstartkosten.