Categorieen en Tags

‘Trophy’ de update WordPress 6.2

WordPress, een van de meest gebruikte content management systemen, heeft onlangs een nieuwe update gelanceerd. WordPress 6.2, ook bekend als “Dolphy”, bevat meer dan 900 verbeteringen en bugfixes, waaronder enkele belangrijke wijzigingen in de site-editor. In deze post zullen we de belangrijkste updates van WordPress 6.2 bespreken en hoe ze de gebruikerservaring kunnen verbeteren.

Inleiding

 • Overzicht van WordPress 6.2 en de nieuwe updates
 • Waarom is WordPress 6.2 belangrijk voor gebruikers?
 • Wat kunnen gebruikers verwachten van de nieuwe update?

WordPress 6.2 is een belangrijke update die veel verbeteringen en nieuwe functies biedt. De meest opvallende update is de nieuwe site-editor, die enkele belangrijke wijzigingen bevat, zoals de nieuwe bladermodus en de mogelijkheid om extra CSS op te slaan. Andere belangrijke updates zijn onder meer verbeterde stijlen, een nieuw stijlboek en een verbeterde navigatie.

Wat is nieuw in WordPress 6.2?

 • De nieuwe site-editor
 • Bladermodus
 • Verbeterde stijlen
 • Stijlboek
 • Verbeterde navigatie
 • Importeren van widgets
 • Verbeteringen in de blokeditor
 • Nieuwe APIs

De nieuwe site-editor

Een van de belangrijkste updates in WordPress 6.2 is de nieuwe site-editor. Deze editor bevat enkele belangrijke wijzigingen waardoor het gemakkelijker is om een ​​website te bouwen en aan te passen.

Bladermodus

Een van de nieuwe functies in de site-editor is de bladermodus. Hiermee kunt u gemakkelijk door de verschillende beschikbare templates en template-onderdelen bladeren, zodat u snel de gewenste opties kunt vinden.

Verbeterde stijlen

WordPress 6.2 bevat ook verbeterde stijlen waardoor het gemakkelijker is om de gewenste stijlen te vinden en te selecteren. De nieuwe stijlen bieden een kleine voorvertoning, waardoor het eenvoudiger wordt om de juiste opties te vinden.

Stijlboek

Een andere belangrijke update in WordPress 6.2 is het nieuwe stijlboek. Dit is een verzameling van verschillende stijlen die gebruikers kunnen gebruiken om hun website aan te passen. Het stijlboek maakt het gemakkelijker om verschillende stijlen te vergelijken en te selecteren.

Verbeterde navigatie

WordPress 6.2 bevat ook een aantal verbeteringen in de navigatie. De nieuwe navigatie maakt het gemakkelijker om door verschillende opties te navigeren en de gewenste instellingen te vinden.

Importeren van widgets

Een andere belangrijke update in WordPress 6.2 is de mogelijkheid om widgets te importeren. Dit betekent dat u widgets van andere websites kunt importeren en gebruiken op uw eigen website.

Verbeteringen in de blokeditor

Een van de grootste verbeteringen bij deze update is de vernieuwde Site Editor, waarmee je je website gemakkelijker en sneller kunt bewerken. Daarnaast biedt WordPress 6.2 een nieuwe en intuïtieve manier om menu’s te beheren, een vernieuwd blok invoegscherm en de mogelijkheid om je eigen CSS-stijlen toe te voegen.

Nieuwe API’s

WordPress 6.2 introduceert de HTML Tag Processor, een HTML5-spec-compliant parser die een veilige manier biedt om specifieke HTML tags te vinden en attributen toe te voegen, te verwijderen of bij te werken via PHP. De HTML Tag Processor is het eerste onderdeel van een nieuwe HTML verwerkings-API. De nieuwe API maakt het gemakkelijk om voorheen complexe taken uit te voeren waarvoor vaak reguliere expressions nodig waren.

Conclusion

Deze update brengt meer dan 900 verbeteringen en bugfixes met zich mee. Het is dus zaak deze update zsm toe te passen.

support seo amsterdam

Aanbod

WordPress 6.2 geeft in sommige gevallen een foutmelding indien andere onderdelen als plugins of thema’s niet geüpdatet zijn. Heb je hulp nodig bij om op een veilige manier deze update te verwerken, maak dan nu een supportticket aan.

fouten

Are you flawless?

Well, at least we don't. But our work consists largely of solving errors. At least fix errors on websites. And the picture that emerges is that the fewer errors there are on a website, the better you can do

Read it through, maybe it can also help you in your competitive battle!

 

👇 Fill in and he will come to you:

Name(Required)

Jan Atsma

Related Post

Leave A Comment

Name

Website

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish