Scroll Top

Abonnement Zoekmachine Optimalisatie

Kies een Abonnement voor Zoekmachine Optimalisatie

Beter gevonden worden in Google met een basisabonnement zoekmachine optimalisatie al vanaf € 95,- p/m*

Gevonden worden

Vanzelfsprekend, we gaan er van uit dat u met uw bedrijfsnaam en woonplaats gevonden wordt in in de zoekresultaten van Google.
Immers, goede vindbaarheid in de zoekmachine is van levensbelang.
Bedrijfsgidsen, en telefoonboeken worden nagenoeg niet meer gebruikt.

Hoger in Google

Alleen vindbaarheid op bedrijfsnaam is natuurlijk onvoldoende om u het gevoel te geven dat uw website rendement oplevert.
U wilt vindbaarheid op uw diensten en producten, u wilt gevonden met uw website zodat uw website bijdraagt aan ‘new business’. Met het SEO abonnement bereikt u deze doelen.

SEO, een proces met structuur, continuïteit en geleidelijkheid

Om doelen te bereiken met een verbeterde vindbaarheid is het noodzakelijk structuur aan te brengen in de werkzaamheden die moeten leiden tot deze verbetering. Dat betekent procesmatige ontwikkeling van de positie van uw website over langere tijd. Immers SEO is een marathon en niet een sprint. Door het maken van goede afspraken en de werkzaamheden in abonnementsvorm aan te bieden, bieden wij uw structuur in vooruitgang.

SEO zoekwoorden-analyse

Dé start is altijd vast te stellen waar u op gevonden wilt worden. Welke zoektermen hebben veel concurrentie, welke niet. Hoe zit het met het zoekvolume van de zoekterm.
Met de eenmaal vastgestelde lijst gaan we aan de slag.

SEO onpage analyse en ontwikkeling

De basis van SEO is uw website gezond en vitaal te maken in de ogen van de zoekmachine.
Uw website wordt gescand en op punten aangepast. Wij melden uw website aan bij Google Search Console en verwerken alle opmerkingen die Google heeft over de vitaliteit van uw website.

Een vitale website, is ook een website die actueel is en dus regelmatig wordt voorzien van nieuwe inhoud.
In overleg met u, voorzien we uw website maandelijks met nieuwe artikelen.

SEO offpage analyse en ontwikkeling

De positie van uw website wordt niet alleen bepaald door hetgeen er op uw eigen website wordt geplaatst, maar ook wat er over uw website elders op internet wordt vermeld.

Door het maandelijks aanbrengen van links en het plaatsen van uw website-inhoud op social media zorgen wij er voor dat uw website door de zoekmachine beter wordt gewaardeerd.

SEO rendement tastbaar door rapportage

Onze software scant maandelijks de posities van uw zoektermen in de zoekmachine en produceert dit in een verslag. Op deze wijze kunt u de ontwikkelingen volgen. De statistieken geven u een tastbaar beeld van het rendement. Word beter gevonden in Google, en vraag vandaag nog het basis abonnement SEO aan.