“Waarom het belangrijk is om een professionele website te laten maken”

Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk om een professionele website te hebben. Dit is de digitale visitekaartjes van je bedrijf en het eerste wat potentiële klanten van je zullen zien. Een goede website kan helpen om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klanten te behouden.

“Wat zijn de voordelen van een professionele website?”

Er zijn veel voordelen aan het laten maken van een professionele website:

  1. Een professionele website ziet er professioneel uit en geeft vertrouwen aan je bezoekers. Als je website er goed uitziet, zullen mensen denken dat je ook goed bent in wat je doet.
  2. Een professionele website is gemakkelijk te gebruiken en begrijpelijk voor je bezoekers. Als mensen gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken op je website, zullen ze sneller geneigd zijn om te blijven en misschien zelfs om een aankoop te doen.
  3. Een professionele website kan helpen om je zoekmachineresultaten te verbeteren. Als je website goed is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zullen mensen je makkelijker kunnen vinden als ze naar iets zoeken wat jij aanbiedt.

“Hoe kies je een goede webdesigner?”

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee kunt houden als je op zoek bent naar een goede webdesigner:

  1. Zoek naar webdesigners met een goede reputatie. Vraag om referenties en bekijk de websites die ze in het verleden hebben gemaakt.
  2. Zoek naar webdesigners die ervaring hebben met het maken van websites in jouw specifieke niche. Als je bijvoorbeeld een restaurant hebt, wil je misschien een webdesigner die ervaring heeft met het maken van food websites.
  3. Zoek naar webdesigners die gemakkelijk te communiceren zijn en goed luisteren naar wat je wilt. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij het werken met je webdesigner en dat ze begrijpen wat je wilt bereiken met je website.

“Hoeveel kost het om een website te laten maken?”

De kosten voor het laten maken van een website kunnen sterk variëren. Dit hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de ervaring van de webdesigner, en de specificaties die je wilt.

Ondanks dat kunnen we jou een goede schatting geven van de kosten. Lees verder en vul de korte vragenlijst in.

een offerte website aanvragen amsterdam

EEN WEBSITE LATEN MAKEN

Hoger in Google

Webdesign is een vak. Een website met een goede stuctuur en vindbaarheid is de sleutel voor succes van ieder project.

Maar vergis je niet. Er is genoeg werk aan de winkel voor iedere website-eigenaar om met die basis het succes af te dwingen. Wij zijn benieuwd naar jouw plannen.

OFFERTE AANVRAGEN

Website. Nieuwe Stijl

We gaan bouwen volgens de laatste inzichten, met de meest recente technieken. Samen leveren we de bouwstenen aan voor jouw tempel op het web. Een gebouw die jouw imago uitstraalt en ondersteunt.

Hoog. Bezoek

Trots op je website. Maar dan? Natuurlijk gaan we goede vrienden met Google worden. Want daar komen je bezoekers nu eenmaal vandaan. De website wordt tijdens de bouw geprepareerd om het beste plekje te gaan bezetten.

Persoonlijk. Contact

Het persoonlijk contact met jou als opdrachtgever staat centraal. We moeten immers jouw wensen vertalen. Persoonlijk contact mag niet ontbreken. Skype is wat ons betreft een prima variant op het persoonlijke contact.

24/7 Digitale Helpdesk

Je kan 24/7 je vragen en opdrachten kwijt. Er zitten 4 specialisten voor je klaar om je te begeleiden en problemen op te lossen.

Maatwerk Design

Zoek je een onvergelijkbare opzet van jouw website? Een uniek design? Wij verzorgen de bouw van de website vanaf de slicing tot aan de oplevering.

Standaard design

Beperkt budget, maar toch de wens voor een unieke en professioneel design? Wij begeleiden jou in de keuze van een design dat bij jou past.

We ontwikkelen maatwerk websites waarmee je voor de dag kunt komen. Al onze websites zijn eenvoudig zelf te onderhoud met een CMS en zijn mobielvriendelijk.

Een website ontwerpen en bouwen is een vak. (apart).
Je moet met veel aspecten rekening houden om tot een gebruikersvriendelijk website te komen die ook goed door Google wordt gevonden, en waarin de bezoeker zijn weg goed kan vinden.  Een website is een samenstelling van structuur, tekstgebruik, grafische elementen techniek. En dan wil je natuurlijk ook dat de site aan de privacywet voldoet.

 

Blader ook eens door ons portfolio en krijg een indruk van ons werk.

Offerte

Vertel ons de details van je project en je ontvangt een vrijblijvende offerte.

  • Gegevens aanvrager

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

website laten maken

WAT KLANTEN ZEGGEN

Hoger in Google

Dankzij de professionele coaching en strakke website sta ik nu met mijn belangrijkste zoektermen op nummer één op google en krijg hierdoor veel bezoekers op mijn site. star

bart
Bart Mergler
Personal Trainer

star

joost segers
Joost Segers
Fysiotherapeut

Dankzij de professionele coaching en strakke website sta ik nu met mijn belangrijkste zoektermen op nummer één op google en krijg hierdoor veel bezoekers op mijn site. star

bart
Bart Mergler
Personal Trainer

star

joost segers
Joost Segers
Fysiotherapeut

Dankzij de professionele coaching en strakke website sta ik nu met mijn belangrijkste zoektermen op nummer één op google en krijg hierdoor veel bezoekers op mijn site. star

bart
Bart Mergler
Personal Trainer

star

joost segers
Joost Segers
Fysiotherapeut

WEBSITE DUUR? BEPAAL HIER JOUW PRIJS

Vertel ons meer over je plannen

START HIER JE PROJECT
BEL ME NU
+
Bel mij!