Scroll Top

Gravity Forms 2.5 Beta is uit. Nieuwe onderdelen

De beste plug-in voor webformulieren: Gravity Forms

Er zijn al zoveel (gratis) plug-ins waaarmee je een webformulier kan maken. Waarom zou je dan gaan betalen voor een plug-in die hetzelfde doet?
Nou, deze plug-in doet zoveel meer. Om mee te beginnen, is het samenstellen van een goed en goed werkend webformulier beste een hassle. Dat neemt Gravity Forms je al uit handen.

Wat kan je nog meer met Gravity Forms:

  1. Alle mogelijke soorten velden eenvoudig in een formulier opnemen
  2. Snel formulieren maken
  3. Input opslaan in je website.
  4. Input organiseren in je website, zodat je effectief kan bijhouden wat je met de input hebt gedaan
  5. Formulieren im- en exporteren
  6. Koppelingen met betaalsystemen maken zoals iDeal
  7. Rekenen met velden, dynamisch velden vullen
  8. Koppelen aan andere diensten zoals Hubsport en Mailchimp
  9. Automatisch antwoord
  10. enzovoorts enzovoorts

Nu is er een grote herbouwing van de plug-in uitgekomen. In beta form. Kijk eens naar de nieuwe eigenschappen.

 

Verbeterde front-end toegankelijkheid

Ethisch en juridisch gezien wordt het creëren van toegankelijke formulieren steeds essentiëler. 2.5 biedt de tools die je nodig hebt om eenvoudig toegankelijke formulieren voor uw gebruikers te maken, waardoor je je kunt betrekken en het indienen van formulieren kunt stimuleren.

Formuliereditor Nieuw UI-ontwerp

De formuliereneditor heeft een nieuwe look gekregen die meer vertrouwd is met de look en feel van WordPress Gutenberg. Veldinstellingen zijn uit het formuliergebied verplaatst naar een deelvenster aan de rechterkant, waardoor het formuliereditorgebied de focus van je lay-out kan zijn, en hebben we een nieuwe UI-functie kunnen introduceren van …

Kolommen slepen en neerzetten

De Form Editor ondersteunt nu kolommen met slepen en neerzetten, zodat je de formulierlay-out op een intuïtieve manier kan beheren. Op dit moment zijn formulieren beperkt tot maximaal 4 kolommen.

Instellingen en beheer Nieuw UI-ontwerp

de instellingenschermen en bedieningselementen van Gravity Forms zijn volledig herwerkt met een moderne look en feel voor zowel de lay-out als de standaardbesturingselementen. Deze verbetering zal ook op tijd in al onze add-ons worden doorgevoerd.

Instellingen API

we hebben een API toegevoegd voor het beheer van instellingen. Blijf ons volgen voor meer informatie hierover.

Herschrijven van CSS-stijlen

v2.5 biedt een belangrijke vernieuwing van CSS-stijlen, die zijn herschreven om veel minder strikt te zijn. Hierdoor kunnen stijlen gemakkelijker worden aangepast en kan het thema het uiterlijk van het formulier bepalen. Deze bètaperiode is een goede kans voor themaontwerpers om de nieuwe beschikbare stijlen te bekijken en te zien hoe compatibel hun bestaande thema’s zijn.

Updates voor Markup

De markup is ook gewijzigd om een ​​aantal toegankelijkheidsverbeteringen mogelijk te maken. De verouderde opmaak blijft werken, maar wordt in een toekomstige release afgeschaft. Bestaande formulieren gebruiken automatisch de oude opmaak. Nieuwe formulieren die in 2.5 zijn gemaakt, gebruiken de nieuwe opmaak, maar het gebruik van oude opmaak voor elk formulier kan worden ingeschakeld met een nieuwe formulierinstelling.

Thema-integratie

Het Gravity Forms-team heeft met een breed scala aan thema-ontwikkelaars gewerkt om ervoor te zorgen dat 2.5 direct werkt met veel populaire WordPress-thema’s. Dat betekent natuurlijk niet dat ze allemaal zullen zijn, of dat alle thema’s bij de lancering zullen worden bijgewerkt, maar we werken eraan om het bekend te maken en ervoor te zorgen dat thema-ontwikkelaars in deze bètaperiode de tijd krijgen om te testen en bij te werken.

Verbeteringen aan de Form Editor

Beta-3 omvat ondersteuning voor slepen en neerzetten voor aanraakapparatuur en een verbeterde gebruikersinterface voor voorwaardelijke logica, inclusief een uitklapmenu om meer ruimte te bieden voor complexe voorwaardelijke logische reeksen. Er zijn ook veel kleine aanpassingen gedaan aan de formuliereneditor om het ontwerp, de prestaties en de bruikbaarheid te verbeteren.

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.