Scroll Top

Gespreid betalen in jouw webshop

SprayPay is een betaalmethode waarmee consumenten haar internetaankoop in 12, 18, 24, of 36 maanden kan betalen. De consument kan gespreid betalen vanaf €250,- tot €3500,- De webshop ontvangt binnen 30 dagen gegarandeerd het aankoopbedrag. SprayPay neemt hierbij het volledige debiteurenrisico over. SprayPay – Gespreid betalen heeft een 24/7 acceptatieproces. Binnen enkele seconden wordt er beoordeeld of de consument gespreid mag of kan betalen.

spraypay

Hoe werkt SprayPay

De consument vult haar winkelwagen en gaat naar de betaalpagina van de webshop en klikt op SprayPay – gespreid betalen. De consument beantwoord een aantal vragen, identificeert zichzelf eenvoudig via IDIN, binnen enkele seconden wordt er een BKR-Check uitgevoerd. Vervolgens ondertekend de consument de overeenkomst middels een digitale handtekening. Na 30 dagen betaalt de consument haar eerste termijnbedrag.

Wat is SprayPay – Over gespreid betalen

SprayPay is een nieuwe, onafhankelijke Nederlandse kredietverlener. SprayPay is een familiebedrijf en wil een oprecht en verantwoord product aanbieden dat de financiële mogelijkheden van webshops en consumenten vergroot. De visie van SprayPay is om met de waarden van een familiebedrijf gespreid betalen bij webshops op de meest klantvriendelijke en innovatieve manier mogelijk maken.

SprayPay heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verkregen onder het vergunningsnummer 12045002

 

Hoe vraag ik SprayPay aan?

Voor SprayPay heb je een Sisow Buckaroo account nodig. De aanvraag hiervoor is een formaliteit. Omdat SprayPay een kredietverstrekker is, is een inhoudelijke aanvraag nodig.

Neem contact op voor een SprayPay account

 

 

Een opmerking achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.