Scroll Top

Homepage make-over

banner tiny

De HomePage MakeOver

Over de effectiviteit van jouw website en marketing.

 

adviesgesprek

Je bent trots op je eigen website. Er zitten best wat uurtjes in en je hebt je beste beentje voorgezet. Maar wellicht knaagt er toch iets bij je. Want waar blijft nu het applaus. En wellicht had je toch wat meer bezoekers verwacht. 

 

Iedere maand maak ik tijd voor maximaal 5 gratis homepage-make-overs.
Dat wil zeggen, ik ga niet op zoek naar fouten maar naar verbeterruimte. Ik ga niet de betweter uithangen, maar neem je mee in de logica van verbeteringen. Jij mag zelf bepalen hoe we dat gaan aanvliegen. Je mag mij het adres van je website sturen waarna je van mij feedback krijgt. Ik vind het ook prima dat we in een compacte Teams-sessie gezamelijk door je homepage lopen.

Ik ben Jan Atsma, Webdesigner.
Leuk kennis te maken.

 

Ik houd me voornamelijk bezig met het rendement van websites. En dan rendement in de zin van conversie. 

Ik heb de afgelopen 10 jaar een aardig goed idee gekregen wat wel werkt en niet werkt. Die ervaring deel ik graag met je.

 

In veel gevallen maakt een handvol kleine aanpassingen al een wereld van verschil.

Een paar quotes van mensen die je voorgingen.

test cindy

 

… ik heb de samenwerking  als zéér prettig ervaren.

Cindy Gijssen  – BGN Gewichtsconsulent

rv freek
… ik krijg nu heel veel complimenten

Freek Verbeet – Voedingscoach

rv tom
… problemen worden snel opgelost

Tom Brendel – Personal Trainer

[vc_cta h2=””]

We gaan het zien!

Moedig van je dat je overweegt om iemand anders naar je homepage te laten kijken.  Jij blijft ‘in charge’ en aan mijn bemoeiienissen zijn geen kosten verbonden. Echt niet.
En beoordeel zelf of je mijn inbreng nuttig vindt. Of niet.

Ga via onderstaande button naar mijn online agenda en plan een afspraak. Je mag helemaal zelf bepalen hoe we in contact treden. We kunnen bellen, Teamsen, of e-mailen. Vermeld bij de bevestiging alvast je website-adres, dan kan ik mij alvast een beetje voorbereiden.

Tot snel![/vc_cta]

[vc_cta h2=””]

jan cirkel trans

[/vc_cta]

[kloud_button_click position=”center” color=”#1e73be” color2=”#dd3333″ link=”https://calendly.com/atsites/adviesgesprek” btn_text=”PLAN JE AFSPRAAK >>” animation=”none” width=”400″]