facebook marketing amsterdam

FACEBOOK MARKETING

Vissen in de grootste vijver

Facebook is het grootste social media platform. Het platform biedt diverse interessante manieren om succesvol je doelgroep bereiken. Maar vissen in de grootste vijver is niet voor iedereen. Al snel vraag je je af of je wel vist met het juiste aas. Je visdraad raakt snel in de knoop.

De ondoorgrondelijke interface van de Business Manager van Facebook is fameus. Zo ook de onduidelijke redenen waarom je advertentie-account geblokkeerd is.

Het Facebook algoritme zorgt ervoor dat jouw organisch bereik kleiner wordt. Jouw eigen berichten bereiken nu al nog geen procent van je volgers. De verwachting is dat het organisch bereik alleen nog maar kleiner gaat worden. Zoek je klanten op Facebook, dan is er maar één methode: adverteren!

GRATIS SCAN AANVRAGEN

HERKEN JE DIT?

Vissen in de grote vijver die Facebook heet

Tijdrovend

Ik besteed heel veel tijd aan Facebook, maar het levert nauwelijks klanten op.

Koudwatervrees

Ik wil beste vissen in die grote Facebookvijver, maar weet niet hoe

Kost geld

Ik heb de indruk dat het meer geld kost dan oplevert

Complex

Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen
adverteren op facebook
headding img

Door ons gebruikte software en tools

Een greep uit de tools en software gebruikt door ons tijdens marketingcampagnes.

ahrefs

beaver builder

google search console

wordpress hosting xenomedia

Google Analytics uitleg

google tag manager

woo commerce

headding img

Wat is belangrijk bij Facebook Marketing

Gelukkig heeft Facebook een advertentiesysteem, waar je al snel een rendement kan halen. De kans dat je geld verspilt via Facebook adverteren is niet groot. Met ieder budget kun je gemakkelijk een groot deel van je doelgroep bereiken. Waar op te letten bij Facebook Marketing

De Facebook Pixel

De Facebook Pixel is één van de belangrijkste voorwaarden voor het succes met Facebook adverteren. Zorg dus dat je deze installeert op je website.

Doelgroepen bepalen

Zorg dat jij je klanten kiest en niet andersom. Zorg dat je zorgvuldig meerdere varianten van jouw ideale klant samenstelt.

Pas Robert Cialdini toe

Pas de 7 geboden toe van de psycholoog Robert Cialdini. Wederkerigheid, Consistentie, sociale bewijskracht, sympathie,  autoriteit, eenheid en schaarste.

STARTEN MET FACEBOOK MARKETING

Wat heb je nodig voor een succesvolle Facebook Campagne. Is jouw Facebook Pagina al ingericht? Heb je een professionele landingpage tot je beschikking. We zeten graag samen met jou alles op een rij. Vraag nu de gratis scan aan.

BEGIN HIER
linkbuilding team

GRATIS CAMPAGNESCAN

Wil jij weten hoe jij Facebook optimaal kan inzetten? Vraag dan nu de gratis Facebook-scan aan! Aan de hand van de scan doen wij een (vrijblijvend) voorstel om jouw Facebook campagne optimaal op te starten en te We hebben er plezier in jou te helpen.

Wij adviseren, analyseren en optimaliseren advertentiecampagnes zodat ook jij het maximale rendement uit Facebook haalt.

    BEL ME NU
    +
    Bel mij!